Pitkä tauko, tilauscutomit ja Nova

Tässä on ollut nyt tosi pitkä tauko siitä, kun viimeksi laitoin tänne mitään. Ja yksinkertiasesti en ole ikinä muistanut tai, kun olen muistanut en ole jaksanut, mutta mä oon olllu tosi aktiivinen instagramin puolella. (@my_lovely_dollies/@drawing_dolly)

Mutta jottei tästä tule liian pitkästytävää luettavaa niin alan nyt listaamaan asioita joita on tapahtunut vähän ajan sisällä.

Aloitetaan kaikista mahtavimmalla asialla, eli mulle saapui uusi neiti 6. kesäkuuta 2017! 


Ellei boksista jo arvaa niin neiti on Fairyland Minifee, ja tilasin neidin joskus maalis-huhtikuussa.
Neiti on siis tarkemmin Fairyland Minifee normal skin Chloe "cutie bustilla ja cutie legseillä", mutta siitä tulee vielä "oma sivu".
Aloin tehdä peruukkia neidille jo seuraavana päivänä, mutta omasta mielestä se ei oikein onnistunut, joten tein väliaikaisen peruukin huovutusvillasta.
(kuva alla)


Tässä kuvassa neidillä on jo faceup, mutta se oli "naamaton" vähän aikaa, kun metsästin sopivaa lakkaa internetin ihmeellisestä maailmasta, koska MSC:tä ei voi kuljettaa Suomeen. Sain tehtyä tämän kuvassa olevan faceupin 10. kesäkuuta, ja se oli neidillä pitkän aikaa ennen kuin myöhemmin tein neidille uuden. 


Neiti sai vähän aikaa sitten nimen Nova, ja on muuttunut kuukauden sisällä todella paljon! Ensin Nova näytti pieneltä alienilta, mutta nykyään näyttää edelleen alienilta, mutta eritavalla.
Alla olevassa kuvassa Novalla on kolmas peruukki, joka on tehty akryylilangasta. Siinä oli pljon parannettavaa, mutta se sopi Novalle.


Alla olevassa kuvassa Novalla on jo uusi faceup, koska edellinen oli liian normaali ja siinä ei ollut mitään kiinnostavaa, joten halusin tehdä sen uudestaan. Ja Novalla on myös neljäs peruukki, joka on huomattavasti parempi.Nyt Nova on valmis ja luultavasti tulee vielä muuttumaan, mutta ei ihan heti. 
Kaiken kaikkiaan Nova on ihana ja pysyy eri asennoissa todella hyvin, Chloe sculpti on järjettömän ihana, ja Chloesta voi saada niin monentyylisiä ja erilaisia neitejä. Nova saapui ihan ilman mitään ongelmia, osissa ei ole halkeamia ja neiti on yhtä ihana kuin oletin sitä ostaessa.

(En ole vielä keksinyt miten saan kuviin sekä värikylläisyyttä pienemmäksi että kuvaa vaaleammaksi, joten kuvat ovat nyt tummia)

Lisää kuvia Novasta on tulossa mun instagramiin @my_lovely_dollies


Seuraavaan asiaan!

Mä oon alkanut tekemään tilauscustomeita!
Mä oon instagramin puolella jo ilmoitellut ja tehnyt jo pari tilauscutomia, alla kuvia niistä.


Tätä pikkusta oli hauska tehdä, koska se oli niin pieni. Kyseessä on siis little dal.

(Kuvat on aikajärjestyksessä vanhimmasta uusimpaan.)
Ja tietysti tohon customointi juttuun kuuluu Novan molemmat faceupit, joista löytyy tarkempaa kuvaa mun instagramista.

Mulle saa lähettää viestiä esim. customeihin liittyen instassa :3Sitten kolmantena vois vähän puhua Aksusta.

Eli Aksulle oon nyt loman aikana vaihtanu chipit.
Kuvia on instassa, koska mulla ei koneella enää oo kuvia, koska poistin kaikki koneelta :(

Mutta mulla ei kai oo muuta sanottavaa...
toiovttavasti nyt alkaisin taas tännekin laittaan jotain...ainiin työn alla on uuden nimen keksiminen blogille, koska nykyinen nimi on tosi hämäävä. Mutta voisin tässä vähän vielä selventää tota nimeä...eli kun mä joskus kauan aikaa sitten alotin tän blogin mä laitoin tänne mun piirroksista kuvia (jotka on mun mielestä nykyään ihan kamalia) ja kun mä 2015 vuonna hankin mun ekan nuken Miyokon niin tästä alkoi tulla nukkeblogi silleen etten edes ajatellu tekeväni tästä sitä, mutta niin siinä lopulta kävi, ja nyt olen jo 15 ja menossa peruskoulun viimeiselle luokalle. 
Toivottakaa mulle onnea! (no ei oikeesti)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti